Onderdelenbeurzen in Barneveld en Kootwijkerbroek

Barneveld

Voor 2017 is er geen beurs gepland in Barneveld. Dit komt door de herstructurering van bedrijventerrein 'De Harselaar'. In 2018 organiseren we weer 2 onderdelenbeurzen. Tijdens de klassieke motorrace in Barneveld organiseren we een onderdelenbeurs op het terrein van het Historisch Motorsport Evenement op het industrieterrein 'de Harselaar'. De beurs is geopend van 8:00 tot 15:00 uur en er zijn ruim 100 handelaren met uiteenlopende rtikelen. Van technische handboeken tot onderdelen voor de klassieke motor. Ook nieuw spul is er te vinden, helmen, acculaders enz. enz. De toegangsprijs is € 8,00 per persoon. Het parkeren is gratis!

Het toegangsbewijs is ook geldig voor de toegang tot de klassieke demorace tijdens het evenement. De demorace start om 13:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur. Hierna volgt om 18:00 op het horecaterrein de prijsuitreiking. Kijk op de racepagina voor meer informatie over de demorace.

Kootwijkerbroek

Ook in Kootwijkerbroek organiseren we elk najaar een onderdelenbeurs. In manage 'Voorwaarts' is er in oktober een onderdelenbeurs met ongeveer 130 standhouders. Ook hier zijn allerlei onderdelen voor de klassieke motoren te vinden. Maar ook nieuwe artikelen zoals acculaders, enz. Geopend van 8.30 tot 16.00 uur. De toegangsprijs is € 5,00 per persoon.
Het parkeren is gratis!

Standhouder in Barneveld?

Als standhouder deelnemen aan deze beurs in 2018? Stuur ons dan een mail.
Bellen kan ook: (M) 06-10 22 67 04

Standhouder in Kootwijkerbroek?

Als standhouder deelnemen aan deze beurs? Stuur ons dan een mail.
Bellen kan ook: (M) 06-10 22 67 04

Locatie onderdelenbeurs Barneveld

De onderdelenbeurs is te vinden op de Hermesweg op bedrijventerrein 'De Harselaar'.
Klik op de plattegrond voor een grotere versie van de afbeelding. Op de plattegrond is de locatie van de beurs aangegeven met de gele kleur. €2 is de locatie van de kassa.

Locatie onderdelenbeurs Kootwijkerbroek

De onderdelenbeurs is te vinden op de Essenerweg in Kootwijkerbroek. Klik op de plattegrond voor een grotere versie van de afbeelding. Op de plattegrond is de locatie van de beurs aangegeven met de rode pion.

Het adres van manege 'Voorwaarts':
Essenerweg 88,
3774 CD Kootwijkerbroek.

 

 
  Komende van de A30 neem dan de afslag Scherpenzeel (4). Aan het eind van de afrit richting Barneveld (N802). Op de rotonde Barneveldseweg links afslaan richting Barneveld/Kootwijkerbroek. Vanaf nu deze weg volgen tot Kootwijkerbroek. Neem direct in Kootwijkerbroek de eerste afslag rechts 'De Spil', volg deze weg tot aan de manege 'Voorwaarts' aan de rechterkant.
 
  Komende van de A1 neem dan de afslag Voorthuizen (16). Vanaf Apeldoorn aan het eind van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor, Vanaf Amersfoort aan het eind van de afslag links af richting Voorthuizen en dan direct onder het viaduct door rechts afslaan. Mercuriusweg volgen, die gaat over in de Hanzeweg. Aan het eind van de Hanzeweg links afslaan richting Kootwijkerbroek (N800). Neem direct in Kootwijkerbroek de eerste afslag rechts 'De Spil', volg deze weg tot aan de manege 'Voorwaarts' aan de rechterkant.
  Kijk voor meer kaarten op OpenStreetMap